Testimoniale

02/09/2022

Chiar acum câteva zile o colegă de facultate îmi spunea că se simte rău fără a avea un motiv anume și i-am recomandat consilierea. Răspunsul ei - Nu sunt nebună - m-a pus pe gânduri, iar eu i-am povestit experiența pe care am avut-o cu tine, în speranța că îi voi schimba opinia despre terapie și consiliere. Dacă m-ar întreba alte 5 persoane de ce am ales să lucrez cu tine, Petru, aș răspunde scurt: ești cea mai înțeleaptă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Trebuie să recunosc că la început am fost sceptică, nu aveam încredere că mă pot vindeca cu ajutorul cuiva, dar m-am convins mai târziu și am înțeles că am făcut cea mai bună alegere. Consilierea m-a ajutat să trec peste cea mai grea perioadă a vieții mele. Am învățat, cu ajutorul tău, că nimic nu este întâmplător, că fiecare vis are și el înțelesul lui, doar că trebuie interpretat, că fiecare eveniment din viața fiecăruia s-a petrecut cu un scop, doar că trebuie înțeles. A fost o experiență care m-a făcut o persoană mult mai hotărâtă și mai puternică. Pentru asta îți sunt recunoscătoare și îți mulțumesc din tot sufletul

02/09/2022

Vreau să îți mulțumesc și să îți spun că ședințele cu tine au dat roade și mă simt bine, în ciuda tuturor lucrurilor care se întâmplă acum în lume. Cred că dacă nu făceam ședințele cu tine, acum eram un haos și mai mare, foarte neliniștită și, cu siguranță, catastrofarea era la maximum. De frică nu mai zic, dar perioada aceasta mă simt chiar liniștită, realizez că poate vor veni timpuri mai grele, dar psihic și sufletește mă simt în echilibru, simt că fix în timpurile acestea tulburi pot să zic că sunt balanța aceea de care vorbeam noi și la această stare ai contribuit foarte mult tu. Am simțit să îți spun asta și faptul că am păstrat în minte și în inimă tot ce am învățat de la tine, foarte, foarte folositor și îți mulțumesc încă o dată! Doamne, ajută și gânduri bune!

03/09/2022

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat persoane bune în viața mea, lui Petruț că m-a ajutat să mă găsesc, dar și mie că am dorit să fac o schimbare. Depășind toate problemele pe care mi le creasem, am ajuns să am încredere în mine, să fiu o persoană sociabilă și să mă iubesc. Această schimbare a fost foarte rapidă și mă bucur că am avut această experiență.

03/09/2022

Pentru M., întâlnirea cu Petru a fost, realmente, o binecuvântare! Pentru un copil de 9 ani și jumătate era foarte greu să-și gestioneze trăirile, emoțiile, mai ales cele legate de școală, cu tot ce înseamnă ea. Grație întâlnirilor cu Petru, după câteva ședințe, deja se vedea schimbarea, iar noi, părinții, am fost foarte fericiți! M. este acum un copil de 10 ani, mult mai sigur pe el, trăind emoțiile zilnice, inevitabile, în mod pozitiv. Mulțumim, Petru!!!

03/09/2022

Când lucrezi cu Petruț, ai parte de profunzime, o intuiție extraordinar de profundă și o perspectivă de ansamblu mult mai încăpătoare decât ai crede.

De multe ori reușește să îți dea o încredere și o speranță care par incredibile. Am descoperit însă că se bazează pe lucruri concrete, valide, tangibile, pe care le-a strâns cu mult talent, ambiție și voință din lucrul cu el, cu mentori care au atins excelența și din studiul maeștrilor din filosofie și psihologie.

Lucrul cu el m-a făcut mai conștient de limitările și de umanitatea mea, dar și deschis către nelimitarea care e posibilă atunci când pășesc în spirit și în domeniul ideilor cu adevărat profunde.

Petruț te ajută să descoperi cât de uriaș e tărâmul tău interior și să obții mijloacele și suportul necesar ca să transformi acel potențial în realitate.