Fiori

Fiori

Afis Lansare carte Fiori

,,Fiori” nu este un simplu roman, ci o carte ,,trăită” aşa cum spunea Ana Barton.

Am scris-o rupând bucăţi din mine fără să mă doară, am creat-o din nimic şi m-am bucurat privind fiecare etapă care o aducea mai aproape de realitate. Cuvintele s-au născut unul în prelungirea celuilalt ca într-un act firesc, neconştientizat pe moment, dar atât de necesar…

Este o carte a confesiunii, a mărturisirii, a dăruirii. Vie de la prima pagină până la ultima. Nu citi această carte dacă nu eşti pregătit să îţi intre direct în suflet, să te răscolească, să te doară, să te bucure, să te citească ea pe tine.

Astăzi am primit un colet imens în care se aflau zeci de exemplare din această carte. L-am desfăcut cu sufletul la gură şi m-am gândit la un singur lucru atunci când am simţit pentru prima dată coperţile în mâini: Cartea aceasta trăieşte. O aud cum respiră şi cum îmi spune că este pregătită să spună poveşti, cum curge sângele ei negru prin cuvinte ca prin nişte vene, cum ştie persoanele care o vor citi încă dinainte ca acestea să o facă.

Vă dăruiesc această carte vouă.

Şi… ,,trebuia să trăiesc în prezent, iar prezentul să mă trăiască pe mine. (…) O să-ţi spun povestea mea. Nu ştiu cât de frumoasă o să ţi se pară, dar părerea unui singur om nu poate schimba nimic… Din păcate. Ea a avut loc, reprezintă parte integrantă din istoria acestei lumi şi a decis viaţa împletită a două suflete. A avut şi părţi bune, dar şi părţi rele, momente fericite, dar şi triste, însă toate au ajutat la scrierea unei poveşti care nu poate fi uitată. Având în vedere că nu m-ai cunoscut niciodată până acum, povestea mea s-ar putea să ţi se pară străină, de parcă ţi-aş relata-o dintr-o carte sau dintr-un film vechi, dar este reală şi dureroasă pe alocuri.”

PS: Pe data de 6 februarie 2016, de la ora 11:00, în Sala Consiliului Judeţean Buzău, sunteţi invitaţi la lansarea acestei direct-pe-suflet cărţi, ce va putea fi achiziţionată în timpul evenimentului.

Lectură. Muzică. Recital. Discuţii interactive. Bună dispoziţie. Oameni.

S-ar putea să îți placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *